ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ιονιστής. Τι μπορεί να προσφέρει στο σπίτι μου;

Ο ιονιστής είναι μία ηλεκτρική συσκευή σε διάφορα μεγέθη, που καθαρίζει την ατμόσφαιρα με ένα φίλτρο προηγμένης ηλεκτρονικής τεχνολογίας το οποίο απελευθερώνει τα λεγόμενα ιόντα, με αποτέλεσμα ο αέρας που φτάνει στον χώρο να είναι απαλλαγμένος από κάθε είδους ξένα σωματίδια, όπως διάφορα βακτήρια, τα μικρόβια, ο καπνός του τσιγάρου, η σκόνη και τα λοιπά αλλεργιογόνα.

Συγκεκριμένα με τα ηλεκτροστατικά φίλτρα που διαθέτει, φορτίζει ηλεκτρικά τα μόρια του αέρα και δημιουργούνται με αυτό τον τρόπο αρνητικά ιόντα ή ανιόντα. Αυτά με τη σειρά τους, προσελκύουν τα θετικά φορτισμένα ιόντα (τα λεγόμενα κατιόντα) που υπάρχουν στην μολυσμένη ατμόσφαιρα. Έτσι τα βλαβερά μόρια απομακρύνονται από τον αέρα κάνοντας την ατμόσφαιρα καθαρότερη και κατ’ επέκταση καταλληλότερη για τις πλέον ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως τα άτομα με άσθμα και όσους υποφέρουν από αλλεργίες ή άλλες παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος, ηλικιωμένους, ακόμα και μικρά παιδιά.

Δεν απαιτείται η μόνιμη ενεργοποίηση του ιονιστή, η κατανάλωση ρεύματος είναι εξαιρετικά χαμηλή και μπορείτε να τον ενεργοποιείτε περίπου μία ώρα στο σύνολο της κάθε ημέρας ή όποτε και όσο αισθάνεστε δυσφορία, ζάλη, αποπροσανατολισμό μέσα στον χώρο σας. Τελικό αποτέλεσμα ένα περιβάλλον χωρίς οσμές, υγιεινό, ασφαλές ήρεμο και ευχάριστο!

Επισκεφτείτε την Oikon Energy για να σας ενημερώσουμε.