ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΡΩΝ ΕΝ.Α

Τα οφέλη της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές δεν είναι πλέον προνόμιο των λίγων. Ο ΗΡΩΝ φέρνει τη δύναμη του ήλιου και του αέρα σε όλους μας. ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. Το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να δώσει σε όλους την δυνατότητα να «παράγουν» πράσινη ενέργεια, φτάνοντας μέχρι και να μηδενίσουν το κόστος του ρεύματός τους.

Μπες στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α και γίνε «παραγωγός» του ρεύματος που καταναλώνεις!

Με το νέο, πρωτοποριακό Πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, γίνεσαι «παραγωγός» πράσινης ενέργειας. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε πελάτης του ΗΡΩΝΑ που συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΝ.Α έχει τη δυνατότητα να «αγοράσει» από φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, τόση ενέργεια όση και η ετήσια κατανάλωσή του, φτάνοντας έως και να μηδενίσει το κόστος προμήθειας του ρεύματός του! Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκό ή άλλον εξοπλισμό στη στέγη του.

Τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΕΝ.Α την αποκτάς με την καταβολή ενός ελάχιστου ποσού, το οποίο θα μπορείς στη συνέχεια να αυξάνεις είτε εφάπαξ, είτε σταδιακά, μέχρι να μηδενίσεις το λογαριασμό σου.

Στην σημερινή αγορά ενέργειας, η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α θα σου δίνει απόδοση περίπου 8,5%.

Το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α συνδυάζεται με οποιοδήποτε εμπορικό πρόγραμμα ρεύματος επιλέξεις.

Γιατί να συμμετέχεις στο ΗΡΩΝ ΕΝ.Α;
Για να δεις το κόστος του ρεύματός σου να μειώνεται, ή και να μηδενίζεται!
Για να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα και να συμμετέχεις ενεργά στην παγκόσμια επανάσταση της καθαρής ενέργειας.
Για να αποκτήσεις πραγματική ΕΝεργειακή Ανεξαρτησία, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσεις φωτοβολταϊκό ή άλλο εξοπλισμό στη στέγη σου.
Για να έχεις μία πολύ καλή απόδοση στο κεφάλαιο με το οποίο συμμετέχεις, μέσω των εκπτώσεων που θα λαμβάνεις στο λογαριασμό σου.

Με το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, έχεις τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσεις!