Προγράμματα Ηλεκτρικού Ρεύματος

Πάρε κι εσύ τη δύναμη της ενέργειας στα χέρια σου! Επίλεξε το Πρόγραμμα Ηλεκτρικής Ενέργειας που ταιριάζει στις ανάγκες σου και απόλαυσε την κάθε μέρα σου, όπως εσύ θέλεις! Για το σπίτι ή την επιχείρηση σου!

Φόρμα Ενδιαφέροντος 

Συμπληρώστε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.


  Ο ΗΡΩΝ σου προσφέρει 45% έκπτωση, με κάθε εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού σου, χωρίς καμία χρονική δέσμευση!
  Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές.
  ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ, ΘΕΛΕΙ ΗΡΩΝ

  Ο ΗΡΩΝ σου προσφέρει 45% έκπτωση και σου χαρίζει τα πάγια 5 μηνών!

  Ο ΗΡΩΝ σου προσφέρει Ηλεκτρικό Ρεύμα για το φοιτητικό σου σπίτι, με έκπτωση 45%, επιβραβεύοντάς σε για τη συνέπειά σου και σου κάνει ΔΩΡΟ τα πάγια 5 μηνών που λείπεις από το σπίτι (Απρίλιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Δεκέμβριο). Έτσι, όταν κάνεις διακοπές… κάνει διακοπές και ο λογαριασμός σου! Με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού σου, η έκπτωση αποδίδεται στον επόμενο λογαριασμό. Πάρε κι εσύ τη δύναμη του λογαριασμού σου, στα χέρια σου!
  Ο ΗΡΩΝ, σου προσφέρει ρεύμα με Νυχτερινή Χρέωση όλο το 24ωρο, χωρίς καμία χρονική δέσμευση και χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση νυχτερινού μετρητή. Ακόμα, μπορείς να απολαύσεις σταθερή τιμή χρέωσης ενέργειας ανεξαρτήτως του ύψους της κατανάλωσής σου.
  Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές.
  ΣΠΙΤΙ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  Νέα πρoγράμματα Ηλεκτρικής Ενέργειας EcoDrive HOME & EcoDrive HOME CHARGE από τον ΗΡΩΝΑ για οικιακούς καταναλωτές με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Απόκτησέ τα με δώρο έως και το 50% της νυχτερινής κατανάλωσης!

  Χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό αυτοκίνητο αφήνεις το δικό σου «πράσινο» αποτύπωμα, με τον ΗΡΩΝΑ να συμμετέχει σε αυτό προσφέροντας τα προγράμματα EcoDrive HOME και EcoDrive HOME CHARGE με τα εξής πρόσθετα χαρακτηριστικά:

  • Ηλεκτρονική λήψη του Λογαριασμού σου για εξοικονόμηση χαρτιού
  • Πράσινο Πιστοποιητικό με το οποίο θα βεβαιώνεται, ότι η ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωσες έχει παραχθεί από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Κάθε χρόνο ο ΗΡΩΝ θα αναλαμβάνει το κόστος αγοράς και φύτευσης ενός δένδρου για σένα στα πλαίσια προγράμματος δενδροφυτεύσεων.

  Επιπλέον, εάν επιθυμείς τη φόρτιση του αυτοκινήτου στο σπίτι σου, με το πρόγραμμα EcoDrive HOME CHARGE ο ΗΡΩΝ αναλαμβάνει να σε προμηθεύσει με φορτιστή τύπου EVBox Elvi, ονομαστικής αξίας 850€ πλέον ΦΠΑ 24%, έναντι μηνιαίας χρέωσης ίσης με το ποσό των 35,42€ πλέον ΦΠΑ 24%.

  To Πρόγραμμα Home 1 αφορά εσένα, που θέλεις να απολαμβάνεις τη δύναμη της ενέργειας στο σπίτι σου, κάθε μέρα!

   

  Χωρίς χρονική δέσμευση και πάγιο!

  Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές.
  To Πρόγραμμα Home 1N αφορά εσένα που έχεις αυξημένη νυχτερινή κατανάλωση και θέλεις να απολαμβάνεις στο μέγιστο τις δυνατότητες της ενέργειας!

   

  Χωρίς χρονική δέσμευση και πάγιο.

  Απαιτείται απλά, η εγκατάσταση νυχτερινού μετρητή.

  Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές.
  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.

  Απόλαυσε σταθερή τιμή στο λογαριασμό ρεύματος όλο το 24ωρο.

  Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές.
  Με το DOUBLE FIX ECONOMY, εξασφαλίζεις χαμηλή και σταθερή τιμή Φυσικού Αερίου, για είκοσι τέσσερις (24) μήνες. Και επιπλέον δώρο το 30% της μηνιαίας κατανάλωσης Φυσικού Αερίου για δύο χρόνια! 
  Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές Φυσικού Αερίου για αυτόνομες οικιακές παροχές που διαθέτουν ταυτόχρονα νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.
  Το Πρόγραμμα DOUBLE FLEX ECONOMY, προσφέρει χαμηλή και σταθερή τιμή Φυσικού Αερίου ανά τρίμηνο, για είκοσι τέσσερις (24) μήνες. Επιπλέον, εξασφαλίζεις, δωρεάν, το 30% της μηνιαίας κατανάλωσης Φυσικού Αερίου για δύο χρόνια!
  Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές Φυσικού Αερίου για αυτόνομες οικιακές παροχές που διαθέτουν ταυτόχρονα νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ… ΜΕ 25% ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

  Χωρίς χρονικές δεσμεύσεις και επιβράβευση με 25% επιστροφή, για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

  Για την επιχείρηση!
  Χωρίς χρονικές δεσμεύσεις, για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με μικρές καταναλώσεις.
  Συμφωνημένη Ισχύ μέχρι 25 kVA.
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

  Επιβράβευση με 25% επιστροφή για κάθε επιχείρηση που πιστεύει στη συνέπεια.

  Για την επιχείρηση!
  Κάθε μεγάλη ελληνική επιχείρηση με Συμφωνημένη Ισχύ άνω των 250 kVA, εντάσσεται στην κατηγορία καταναλωτών Μέσης Τάσης (20 kV).
  • Κάθε εγκατάσταση, Εμπορική ή Βιομηχανική, έχει μοναδικά ενεργειακά χαρακτηριστικά και ανάγκες.
  • Η τιμολογιακή πολιτική είναι πελατοκεντρική και ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκάστοτε υποψήφιου πελάτη.
  • Οι προσφερόμενες τιμές είναι ξεκάθαρες, ανταγωνιστικές και συνοδεύονται από κίνητρα παραμονής στην υπηρεσία.
  Ο ΗΡΩΝ συμβάλλει στη μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας με την δυνατότητα σύναψης Συμβάσεων Διακοψιμότητας, για τη μεταφορά φορτίου από τις ζώνες αιχμής σε ζώνες ενδιάμεσης ή χαμηλής ζήτησης φορτίου.