Εξαρτήματα Δικτύου Θέρμανσης Oventrop

Θερμοστατικοί Διακόπτες – Θερμοστατικές Κεφαλές – Κινητήρες

Οι θερμοστατικές βαλβίδες προσφέρουν:

  • Άνεση στον κάθε θερμαινόμενο χώρο γιατί ρυθμίζουμε την θερμοκρασία με τις προσωπικές ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειας χωριστά .
  • Μειώνουμε την παροχή του κάθε σώματος ανάλογα με την ενέργεια που θα καταναλώσει με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας που μπορεί να φτάσει έως 30%.
  • Παρέχουν δυνατότητα ελέγχου των εγκαταστάσεων θέρμανσης με αυτόνομη λειτουργία με συνδυασμό θερμοηλεκτρικών μοτέρ και θερμοστατών.
Εξαρτήματα Δικτύου Θέρμανσης Oventrop

Δομή και λειτουργία

1. Χειρολαβή ρύθμισης

2.Υγρό στοιχείο

3. Σωλήνα με πεπλατυσμένα τύμπανα με το έμβολο

4. Κλίμακα ρύθμισης

5. Στυπιοθλήπτης βαλβίδας

6.Εσωτερικό τμήμα

7.Σπείρωμα βαλβίδας

Εξαρτήματα Δικτύου Θέρμανσης Oventrop

Όταν ο αέρας του χώρου θερμαίνεται ζεσταίνεται το υγρό της κεφαλής το οποίο διαστέλλεται και προκαλεί την μεταβολή του μήκους του σωλήνα και στην συνέχεια την μετακίνηση του εμβόλου που ελέγχει την παροχή του νερού στο σώμα.

Θερμοστατικοί Διακόπτες Διπλής Ρύθμισης

Διακόπτες γωνιακοί ίσοι, τριγωνικοί δεξιοί ή αριστεροί για δυνατότητα τοποθέτησης της κεφαλής σε οριζόντια θέση καθώς επίσης και θερμοστατικούς διακόπτες εξωτερικού βρόγχου με σταθερό τον διακόπτη ή με δυνατότητα περιστροφής.

Με την εσωτερική ρύθμιση του διακόπτη διαμορφώνουμε την κατάλληλη παροχή σε lit/h για κάθε σώμα ανάλογα το watt που έχει για συγκεκριμένο Δt.

Εξαρτήματα Δικτύου Θέρμανσης Oventrop

Σετ γωνιακού ή ίσιου διακόπτη , με θερμοστατική κεφαλή και διακόπτη απλό για το κάτω μέρος του σώματος ρυθμιζόμενος με άλλεν.

Αποτελεί μια πολύ καλή οικονομική λύση για κάθε κατοικία που θέλει να κάνει αναβάθμιση αλλάζοντας τους διακόπτες των σωμάτων.

Εξαρτήματα Δικτύου Θέρμανσης Oventrop
Μεγάλη γκάμα θερμοστατικών κεφαλών
Για απλά θερμαντικά σώματα , για σώματα VENTIL, σώματα μπάνιου , καθώς επίσης θερμοστατική κεφαλή με αισθητήριο αποστάσεως και θερμοστατική κεφαλή με ασφάλεια ρύθμισης ( η αλλαγή ρύθμισης γίνεται μόνο με ανάλογο κλειδί ).
Εξαρτήματα Δικτύου Θέρμανσης Oventrop