ΗΡΩΝ εΝα
Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

ΗΡΩΝ ΕΝ.Α

Με το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α έχεις όλα τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού, χωρίς ανάγκη εγκατάστασης!
Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α «αποκτάς» ένα τμήμα παραγωγής ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά πάρκα του ΗΡΩΝΑ και της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Έτσι δεν χρειάζεται να έχεις δική σου ταράτσα, ούτε να μπλέξεις με πολύχρονες διαδικασίες μελέτης και εγκατάστασης φωτοβολταϊκού στη στέγη του σπιτιού σου ή της επιχείρησής σου!

Η αξία (€) της παραγόμενης ενέργειας εμφανίζεται ως έκπτωση στο λογαριασμό σου. Όσο μεγαλύτερη είναι η «επένδυσή» σου, τόσο μεγαλύτερο είναι και το τμήμα παραγωγής ενέργειας που «αποκτάς», άρα και μεγαλύτερη η έκπτωση που λαμβάνεις στο λογαριασμό σου.

Δες τη χρέωση προμήθειας του ρεύματός σου να μειώνεται, έως και να μηδενίζεται!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στην σημερινή αγορά ενέργειας, η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α θα σου δίνει ετήσια «απόδοση» περίπου 35%.

Σήμερα, ο ΗΡΩΝ σου κάνει ΔΩΡΟ το ελάχιστο ποσό συμμετοχής (100€) για ένα χρόνο.

Το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α βάζει φρένο στις αυξήσεις τιμών στο ρεύμα! Όσο αυξάνονται οι τιμές της ενέργειας διεθνώς, αυξάνεται και η αξία της ενέργειας που «παράγεις» με το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. Συνεπώς, η «απόδοση» του προγράμματος που αντιστοιχεί στην έκπτωση που λαμβάνεις στο λογαριασμό σου, μεγαλώνει. Με τον τρόπο αυτό, προστατεύεσαι από τις αυξήσεις τιμών.

Το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε πρόγραμμα ρεύματος ΗΡΩΝ επιλέξεις.

Γιατί να συμμετέχεις στο ΗΡΩΝ ΕΝ.Α;
• Για να έχεις τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χωρίς να το εγκαταστήσεις! Δεν έχεις ανάγκη να έχεις ούτε ταράτσα, ούτε δικό σου σπίτι!
• Για να μειώνεις, ως και να μηδενίζεις τη χρέωση προμήθειας του ρεύματός σου.
• Για να είσαι προστατευμένος από τις αυξήσεις τιμών στο ρεύμα.
• Για να έχεις μία πολύ καλή «απόδοση» στο κεφάλαιο με το οποίο συμμετέχεις, μέσω των εκπτώσεων που θα λαμβάνεις στο λογαριασμό σου.
• Για να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα και να συμμετέχεις ενεργά στην παγκόσμια επανάσταση της καθαρής ενέργειας.